De familie De Ronde is al generaties actief binnen de schilderwerken en wegmarkering. Wij werken voor de particuliere en voor de zakelijke markt.
Het motto van ons bedrijfs is dat wij onze klanten koesteren. U kunt van ons expertise, betrokkenheid en kwaliteit verwachten.

Ons team bestaat uit gekwalificeerde medewerkers gericht op ons brede aanbod van specifieke diensten. Wij kunnen u altijd van dienst zijn en zullen de projecten altijd binnen de planning, die wij samen mu bepalen, opleveren.
Onze diensten zijn als volgt samengesteld:

Binnen en buitenschilderwerk voor de particuliere klant, wij willen op een prettige manier u huis er weer stralend bij laten staan. Wij zijn veelal een aantal dagen en soms een aantal weken bij u aan de slag, tijdens het project willen wij samen met u naar een optimaal resultaat toewerken, waarbij wij
de kwaliteit leveren die u van ons verwacht.

Binnen en buitenschilderwerk voor de zakelijke klant, onze belangrijkste kwaliteit is onze flexibiliteit voor u als zakelijke klant. Kunnen wij binnen of buiten werk en kantooruren aan de slag? De projectplanning stellen wij samen met u op zodat u altijd weet wanneer wij wel en wanneer wij niet op uw locatie aan het werk zijn. Tevens kunnen wij een onderhoudsplan opstellen voor uw onroerend goed waardoor de waarde van uw pand optimaal in stand blijft.

De overige diensten richten zich op:
Houtrot iedereen is hier bang voor, onze gecertificeerde repaircare schilders zijn gespecialiseerd o het houtrot aan te pakken . Na de behandeling kan de behandelde omgeving weer jaren mee.

Wandafwerking het egaal en strak maken van wanden. Vervolgens maken we de wandafwerking compleet met speciaal RenoStuc: een sterke onderlaag die we tegen de muur lijmen, net als behang.Het resultaat van deze wandafwerking is een volledig strakke wand, zónder zichtbare naden. Een wand die klaar is voor spuitwerk of sauswerk.

Betonschade ontstaat door het zogenaamde betonrot wat vaak veroorzaakt wordt door het carbonateren ofwel het verouderingsproces van beton. Deze betonschades zijn te herkennen aan scheurvorming en afgedrukt beton. In de meeste gevallen zijn deze betonschades eenvoudig te repareren.

Kortom ons team wil op basis van onze jarenlange ervaring en expertise graag met u aan de slag.

© Copyright 2018 Schilderwerken de Ronde | Website door Webgiants