Gietvloeren

Gietvloeren zijn inmiddels een begrip in vele toepassingen. Tegenwoordig niet alleen in een magazijn of in de sanitaire ruimtes. Maar bijvoorbeeld ook een kantoor en in klaslokalen waar deze kunststof vloeren veelvuldig worden geplaatst. Op technisch vlak kunnen wij u adviseren op het gebied van toe te passen materialen zoals PU (Polyurethaan) of EP (Epoxy), antislip en de voor uw project specifiek geschikt toe te passen aflak laag.
Op esthetisch vlak zijn er een hoop keuzes te maken waarbij wij u kunnen begeleiden. Bijvoorbeeld de vele combinaties van kleuren, het instrooien met flakes of juist één strakke vloer.

Epoxy gietvloer is zeer geschikt voor de zakelijke / industriële markt. De Epoxy gietvloer vloer wordt meestal in hoogglans afgewerkt. De epoxy gietvloer is in vele RAL kleuren te verkrijgen. Afhankelijk van de ondergrond is de opbouw van de epoxy gietvloer 2 á 3 lagen, te weten: primer, 1e laag epoxy / 2e laag epoxy. Het gaat bij epoxy gietvloer in eerste instantie om de functionaliteit en in tweede instantie om het visuele aspect van de epoxy gietvloer.

Coating is geschikt voor het opknappen van uw bestaande vloer zoals zandcement, anhydriet en beton. De coating is in vele RAL kleuren te verkrijgen. De coating is dunner dan een gietvloer waardoor deze ook goedkoper is. Goed om te weten is dat bij de coating de ondervloer door kan schijnen in de coating.
Coating is zeer geschikt voor bedrijfshallen, productieruimtes en parkeergarages.

PU gietvloer is de design gietvloer welke in alle RAL kleuren gemaakt kan worden en meerdere Sikkens kleuren. De PU gietvloer maken wij zowel in een uni kleur als gemengde kleuren. Door het mengen krijgt de vloer een betonlook effect of des gewenst een wat spelers effect. Er komt leven in de PU gietvloer. De PU gietvloer maken wij in 2 kwaliteiten, te weten: 1. De niet verkleurende PU gietvloer en 2. De verkleurende PU gietvloer. Wij zullen u adviseren over welk systeem het beste bij u past. De opbouw van de PU gietvloer afhankelijk van de ondergrond is als volgt : Primer, schraplaag, gietvloer en laklaag.

© Copyright 2018 Schilderwerken de Ronde | Website door Webgiants