Schilderwerk Particulier

Als u een eigen woning hebt, weet u hoe belangrijk het is om tijdig uw huis te schilderen. Gaat u zelf de ladder op in uw zomervakantie of laat u de schilders van De Ronde uw huis schilderen? Kies voor kwaliteit en ontdek dat het prettig samenwerken is met onze schilders.

Voor binnen- en buitenschilderwerk

Al meer dan 10 jaar laten particulieren hun huis door ons schilderen. Bij veel klanten komen we al jarenlang over de vloer. En dat is niet voor niets. We leveren vakwerk. Uw huis staat er weer stralend bij na het nodige binnenschilderwerk of buitenschilderwerk. En omdat we houden van kwaliteit, krijgt u lang plezier van uw keuze voor De Ronde.

Zo schilderen wij uw huis

Daarnaast zult u onze werkwijze bij het schilderen van uw woning waarderen. De heldere offerte, de beleefde schilders, het verzorgde materieel, de hoge kwaliteit verf, het dagelijkse overleg met u. Het zijn de ingrediënten van een prettig samenspel met u. Schilderen met respect voor de klant, zo noemen wij dat, en we gaan er zorgvuldig mee om. Onze schilders verblijven enkele dagen of enkele weken in en om uw huis. We zien graag dat u zich ook in die tijd gewoon thuis voelt in uw eigen huis. Ook dat is een kwaliteit van De Ronde.

Zakelijk schilderwerk

Als u uw pand in goede staat wilt houden, is schilderwerk cruciaal. Maar wat is de beste aanpak, hoe kunt u de kosten spreiden en met welke investeringen moet u rekening houden? Als professionele schilders hebben we veel ervaring met zakelijk schilderwerk en geven wij u hierin graag advies. Zo kunnen we een onderhoudsplan voor u opstellen, met eventueel een fasering van het schilderwerk. Het doel: de werkzaamheden zo uitvoeren dat deze optimaal aansluiten op uw bedrijfsvoering.
Bij de uitvoering van het schilderwerk stemmen we de planning zorgvuldig af op uw bedrijfsactiviteiten. We kunnen de werkzaamheden zelfs helemaal of gedeeltelijk na sluitingstijd uitvoeren, zodat alle ruimten voor u beschikbaar blijven. Ook in dat opzicht doen we u graag een goed voorstel!

Binnenschilderwerk

Misschien ziet u er tegenop en heeft u het zelfs al uitgesteld. De schilder over de vloer. In uw woonomgeving raakt dat uw privacy. In uw bedrijfsomgeving belemmert dat dagelijkse activiteiten. In drie opzichten maken we het bij De Ronde aantrekkelijk om het binnenschilderwerk door ons uit te laten voeren:

We houden de doorlooptijd zo kort mogelijk. We plannen slim en stemmen alle activiteiten – van wandafwerking en behangen tot sausen en schilderen – op elkaar af. Onze schilders zijn dus niet langer bij u in huis dan nodig is.

Hebt u de ruimten waar wij het binnenschilderwerk moeten uitvoeren overdag of juist ’s avonds nodig? Dan houden we daar rekening mee. We zorgen dat ’s avonds al ons materiaal is opgeruimd óf voeren het binnenschilderwerk juist volledig uit buiten uw openingstijden. Daarin zijn we heel flexibel.

U krijgt schilders over de vloer die zich respectvol opstellen naar u, uw huisgenoten, medewerkers, klanten en andere mensen in de omgeving. Beleefd, bescheiden en professioneel. Onze schilders voeren hun gedetailleerde werkinstructies uit, maar betrekken u daar ook bij. Zo stemmen zij hun werkwijze zoveel mogelijk af op uw planning en activiteiten.

Buitenschilderwerk doet wonderen

De kwaliteit van het buitenschilderwerk is van levensbelang voor uw pand. Natuurlijk, u woont of werkt graag in een pand met een vitale en representatieve uitstraling. In dat opzicht doet buitenschilderwerk wonderen. Sprekende kleuren en kozijnen die strak in de lak staan verhogen de waarde van uw pand. Alleen al in uw beleving.

Reken slim, geef buitenschilderwerk aandacht

Maar buitenschilderwerk is minstens zo belangrijk als u graag rekent. De onderhoudskosten van uw pand worden aanzienlijk hoger als u buitenschilderwerk uitstelt – of beperkt tot de grote schilderbeurten. Het geheim van lage onderhoudskosten? Inderdaad: periodiek onderhoud. Kleinschalig onderhoud door Schildersbedrijf De Ronde van het buitenschilderwerk. U voorkomt daarmee dat vocht het hout binnendringt, er scheuren en kieren ontstaan en uiteindelijk complete houten delen wegrotten. Overigens: we zijn RepairCare gecertificeerd houtrotreparateur en weten wel raad met aangetaste delen. Maar de beste manier om uw buitenschilderwerk efficiënt uit te laten voeren, is een doordacht onderhoudsplan.

© Copyright 2018 Schilderwerken de Ronde | Website door Webgiants