Wegenmarkering

De Ronde wegmarkering verzorgt de belijning en wegmarkeringen van parkeergarages en bedrijfspanden. De mogelijkheden van belijningen zijn bijna onbeperkt. Naast de parkeergarages en bedrijfspanden kunnen ook speelterreinen worden voorzien van wegmarkeringen.

Gemak, veiligheid en overzicht; een goede parkeervoorziening biedt al deze kwaliteiten in één. Een duidelijke belijning met een lange levensduur is hiervoor onmisbaar, die zorgt immers voor een veilige toe- en afvoer van verkeer.
De Ronde heeft ruime ervaring met het aanbrengen van markeringen en belijning voor parkeerplaatsen op asfalt, beton en andere verharde elementen. Voor iedere ondergrond is specifieke kennis en materiaal verreist en wij kunnen u hierin adviseren.

Elektrische auto’s en routing bedrijfshallen

Ook voor het coaten van parkeerplaatsen of –voorzieningen kunt u bij ons terecht, net als voor de realisatie van looproutes in bijvoorbeeld bedrijfshallen of op parkeerplaatsen, de belijning van familieparkeerplaatsen en (laad)plekken voor elektrische auto’s, én het aanbrengen van symbolen. Uiteraard heeft u bij De Ronde ruime keuze in de kleurstelling van belijning en coatings

Veelzijdige kwaliteit

Er zijn veel verschillende markeringsproducten. Wat de beste keus is hangt af van de eisen die worden gesteld.
Belangrijke factoren zijn bijvoorbeeld levensduur, veiligheid, milieuvriendelijkheid en de soort ondergrond.
Daarnaast gaat het om certificatie-eisen, reflectie, stroefheid en dag/nachtzichtbaarheid. We laten hier een paar veelgebruikte producten passeren.

Wegenverf

Traditioneel product dat met een spuitpistool wordt aangebracht.
Wegenverf is een hoogwaardig Kiwa gecertificeerd markeringsmateriaal en kan gebruikt worden voor het markeren en hermarkeren van wegen, parkeerterreinen, opslagloodsen etc. De traditionele wegenverf is een oplosmiddelhoudende verf die snel droogt om het verkeer zo kort mogelijk te verstoren.

Koudplast

Koudplast is een zeer duurzame markering, het kent een gladde structuur en is bestand tegen zeer zware wegenbelasting. Op de Nederlandse wegen wordt koudplast steeds vaker toegepast. Koudplast kan bestaan uit 2 of 3 componenten en kan aangebracht worden tot een laagdikte van 3mm. Het materiaal is vrij van zware materialen en is geclassificeerd als niet giftig. Koudplast heeft ook een snelle droging en is binnen 30 minuten vrij voor verkeer. In diverse RALkleuren te verwerken.

Wegenverf twee componenten watergedragen

Steeds meer populair is onze watergedragen wegenverf die zeer geschikt is voor verwerking in bedrijfshallen of parkeergarages waar het niet meer toegestaan is om met oplosmiddelhoudende verf te werken. De ontwikkeling van dit product heeft de laatste tijd veel winst geboekt op het gebied van droogtijd en slijtvastheid zodat dit steeds meer een goed alternatief blijkt van de traditionele wegenverven.

Twee componenten oplosmiddelhoudend

Twee componenten markeringen worden gebruikt als een zeer grote slijtvastheid gewenst is. De producten worden handmatig of mechanisch samengevoegd en vervolgens aangebracht.

© Copyright 2018 Schilderwerken de Ronde | Website door Webgiants